06-53678250

Narcisme

Wat als je slachtoffer bent van narcisme.

Welke relatie je ook hebt (gehad) met iemand met narcisme, het heeft op elk mens die dat overkomt een ongelooflijke impact. Of dat een liefdesrelatie, een vriendschapsrelatie of een werkrelatie is (geweest). Gevoelens van twijfel, angst, boosheid en eenzaamheid horen daarbij. Twijfel over of je het toch niet verkeerd hebt gezien wat er gebeurd is, twijfel of je zelf narcistisch bent.

Angst voor de boosheid van de narcistische persoon, angst voor de volgende onverwachte nare opmerking of reactie, angst voor de stiltebehandeling, angst voor straf. Boosheid om wat je is aangedaan en boosheid omdat je het hebt laten gebeuren. Eenzaamheid, omdat anderen je niet geloven of het niet begrijpen; zelfs vaak hulpverleners niet. Je zelfvertrouwen is geschaad en soms weet je niet meer goed wie je bent. Ook is heel ingewikkeld dat het onmogelijk is iemand met narcisme duidelijk te maken wat hij of zij je heeft aangedaan, vanwege een slecht ontwikkeld geweten. Daardoor kun je het niet goed afsluiten.

De kans is groot dat als je dit hebt meegemaakt je ook hooggevoelig bent. Wat je nodig hebt is erkenning dat wat je voelt en meegemaakt hebt echt is. Omdat ik weet hoe dat voelt, wil ik je heel graag helpen jezelf weer te vinden, zodat je kunt leven wie je echt bent!

contactgegevens

Marion Lutke
Albrecht Dürerweg 81
1328 TC Almere

Telefoon: 06-53678250 E-mail: info@lutkecct.nl
Website: www.lutkecct.nlBTW nr: NL001228314B46
KvK: 56372035

Contactformulier

Privacyverklaring